به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان، امین مرادی اظهار کرد: کار تدوین دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان از خرداد ماه سال ۹۵ توسط حوزه هنری استان آغاز شده است.
وی گفت: در فاز نخست چهار عنوان از این دانشنامه در اسفند ماه سال ۱۳۹۷ با حضور مسئولین کشوری و استانی، هنرمندان و پژوهشگران استان در محل پردیس سینمایی بهمن سنندج رونمایی شد.
مرادی خاطرنشان کرد: همزمان با رونمایی صورت گرفته دبیرخانه دائمی دانشنامه با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و هنرمندان و پژوهشگران شناخته شده استانی نیز آغاز به کار کرد و به صورت جدی در قالب جلسات منظم بررسی عناوین و پروپوزالهای ارائه شده را در دستور کار قرار داد.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان اظهار داشت: متأسفانه به دلیل شرایط کرونایی و محدودیتهای ناشی از آن مدتی کارها به تعویق افتاد که در نهایت با تلاشهای صورت گرفته از مجموع ۹ طرح در دست اقدام چهار عنوان با عناوین کردستان و سینما اثر «دکتر جلال نصیری هانیس»، کردستان و عرفان اثر «دکتر بهروز خیریه»، کردستان و موسیقی با محوریت سازشناسی اثر «محمد میرزایی»، کردستان و معماری اثر «دکتر صلاح ویسی» نهایی و پس از مراحل مختلف چاپ، شنبه در مراسمی رونمایی و در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد.
وی ضمن پراهمیت دانستن دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان برای نسلهای آتی بیان کرد: میراث فرهنگی مناطق بومی ایران، ثروت ملی جامعه ایرانی و منبع بسیار غنی برای پژوهشهای جامعه شناختی، مردم شناسی، تاریخی و زبانشناسی است.
وی ضمن دعوت از عموم مردم برای حضور در این آئین رونمایی که شنبه ۲۱ اسفند ماه ساعت ۱۶:۳۰ در محل سالن شماره یک پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار میشود تأکید کرد: توجه به تولید آثار هنری از محورهای اصلی و جدی برنامههای حوزه هنری است و چندین اثر دیگر در قالبهای آلبوم موسیقی، پژوهش موسیقی، کتاب شعر و داستان در کنار عناوین دیگری از دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن در مراحل نهایی تولید قرار گرفته است و سالی بسیار پربار در عرصه تولیدات هنری را پیش رو خواهیم بود.
نظر شما